Historien

Hos AutoCenter Brande er vores kunder første prioritet. Derfor går vi højt op i kundetillid og – tilfredsstillelse. Hos os er du sikker på, at kvaliteten er i top, hver gang.

Jeg har rodet med biler siden jeg var helt lille, og altid vidst at jeg ville have mit eget autoværksted.

Jeg hedder Kennan Akar og er 22 år og uddannet automekaniker.

Jeg flyttede sammen med min familie fra København til Brande for 14 år siden, skolegangen foregik på Præstelundskolen i Brande.

Efter endt skolegang kom jeg i lære som mekaniker i Silkeborg, og da læretiden var slut, gik turen retur til København, for at prøve noget nyt. Jeg arbejdede som automekaniker, indtil jeg fik muligheden for at starte selvstændig. Savnet til Jylland, familie og venner trak, så turen gik retur til Brande hvor drømmen om at starte eget autoværksted nu får luft under vingerne.

Om os

AutoCenter Brande er en del af kæden AutoPartner og det er ikke nogen tilfældighed.

Vi kender Au2parts i Herning – både professionelt og personligt, det har været en af grundene til vi blev en del af AutoPartner kæden.