Vi tilbyder

VI TILBYDER SERVICE OG REPARATION AF ALLE BILMÆRKER

3 års garanti på udført arbejde og de reservedele vi benytter!

Service af din bil i garantiperioden

Vi kan også lave service på din bil i garantiperioden – uden at du mister fabriksgarantien, på din nye bil.

Det kan vi, fordi vi lever op til EU’s regler omkring service under garantien. Kravet er, at vores AutoPartner bilværksted servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikanternes forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet.’

Alle AutoPartner-værksteder har adgang til det der hedder biltekniske data. Det betyder data, der er afstemt efter bilfabrikanternes forskrifter. På den måde lever værkstederne op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig, som bilfabrikanterne kræver det. Det er altså med til at sikre, at de ting der skal laves på din bil ved service, bliver lavet.

Hvorfor skal en bil til service?

Vi kender det alle sammen – bilen kører fint og det virker ikke som om den fejler noget, så hvorfor skal den til service?

En bil har mange sliddele, der løbende skal udskiftes for at bilen ikke går i stykker. Derfor er det vigtigt, at din bil kommer til mekaniker, ellers kan det blive en dyr fornøjelse.

Alle biler, nye som ældre, skal serviceres ind imellem, derfor er det en god idé at sende bilen på værksted og få den tjekket, så det ikke bliver til en større og dyr reparation.